Lapset

  1. Royal Rangers eli RR-kerho

Royal Rangers on kouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu toiminnallinen kerho, jossa seikkaillaan niin metsässä, erilaisilla retkillä kuin Raamatun kertomuksissa.
Kerhoilloissa tutustumme yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin luonnossa ja lähiympäristössä.
Opettelemme liikkumaan ja selviytymään luonnossa, sitä ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Opettelemme erilaisia kädentaitoja mm. eri työvälineiden käyttöä, ruuanlaittoa retkiolosuhteissa sekä rakenteluhommia. Toimintamme perustuu kristillisiin arvoihin ja Raamatun opetukseen.

Kokoonnumme parillisten viikkojen tiistaisin klo 18:00 – 19:30, pulkkamäen laavulla, Betaniassa tai Harjunpään mökillä (Aittoharjuntie 5).

Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten muista säänmukainen pukeutuminen ja pimeällä otsalamppu tai taskulamppu on hyvä olla mukana.

Seuraava RR-kerho

Ti 29.11. Klo 17.30 ¡Huom lähtöaika!

Rangereiden perinteinen keilausretki Hutunkiin. Lähtö Betanian pihasta klo 17.30. Olethan ajoissa paikalla! Tunnin keilausvuoron jälkeen palataan vielä Betaniaan n. klo 19.30 iltapalalle. Retkelle mahtuu rajattu määrä lapsia, joten ilmoittautumiset Katariinalle ma 28.11. mennessä.

Nähdään tiistaina! 👋🏻🎳

Jos on kysyttävää RR-toiminnasta, otathan yhteyttä.

Katariina (040 701 2048)