Nuoret

FNC

Friday Night Cafe eli FNC on perjantai iltaisin Toivakassa toimiva kristillinen nuorisokahvila ja hengauspaikka. Kahvila on ollut toiminnassa vuodesta 2013 lähtien ja siitä on tullut vuosien saatossa Toivakan suosituin nuorten mesta.

FNC tarjoaa nuorille päihteettömän ja turvallisen illanviettopaikan. Siellä voi pelailla, hengailla, jutustella ja mutustella. Kaikille kävijöille on tarjolla myös iltapalaa.

Kahvilalle ovat tervetulleita kaikki yläasteikäiset ja sitä vanhemmat nuoret, sekä nuoret aikuiset.

FNC-illoista vastaa Mikko ja tiimi, johon kuuluu joukko vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia. Ilman tätä mahtavaa joukkoa FNC-illat eivät olisi mahdollisia.

FNC Live

FNC Live on yläaste- ja lukioikäisille nuorille, sekä nuorille aikuisille suunnattu iltasessio, jossa pelaillaan, jutustellaan, napostellaan, kokkaillaan tai hengaillaan muuten vaan. Saatetaampa myös välillä sulloutua autoon ja käydä jossakin.

FNC Live on kuitenkin enemmän kuin pelkkä hengailu mesta. Sen tarkoitus on auttaa sinua löytämään vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin, pääsemään lähemmäksi Jumalaa, vahvistumaan uskossa, sekä rohkaista ja kannustaa sinua elämän kuoppaisella ja mutkaisella tiellä.

FNC Live pidetään yleensä joka toinen Lauantai ilta FNC kahvilan tiloissa. Iltojen vetäjänä toimii Teemu, jolta saat myös tarkempaa infoa ajoista ja paikoista.