Nuoret

FNC

Friday Night Cafe eli FNC on perjantai iltaisin Toivakassa toimiva kristillinen nuorisokahvila ja hengauspaikka. Kahvila on ollut toiminnassa vuodesta 2013 lähtien ja siitä on tullut vuosien saatossa Toivakan suosituin nuorten mesta.

FNC tarjoaa nuorille päihteettömän ja turvallisen illanviettopaikan. Siellä voi pelailla, hengailla, jutustella ja mutustella. Kaikille kävijöille on tarjolla myös iltapalaa.

Kahvilalle ovat tervetulleita kaikki viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat aina nuoriin aikuisiin asti.

FNC-illoista vastaa Mikko ja tiimi, johon kuuluu joukko vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia. Ilman tätä mahtavaa joukkoa FNC-illat eivät olisi mahdollisia.

FNC Live

FNC Live on yläaste- ja lukioikäisille nuorille, sekä nuorille aikuisille suunnattu iltasessio, jossa pelaillaan, jutustellaan, napostellaan, kokkaillaan tai hengaillaan muuten vaan. Saatetaampa myös välillä sulloutua autoon ja käydä jossakin.

FNC Live on kuitenkin enemmän kuin pelkkä hengailu mesta. Sen tarkoitus on auttaa sinua löytämään vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin, pääsemään lähemmäksi Jumalaa, vahvistumaan uskossa, sekä rohkaista ja kannustaa sinua elämän kuoppaisella ja mutkaisella tiellä.

FNC Live pidetään yleensä joka toinen Lauantai ilta FNC kahvilan tiloissa. Iltojen vetäjänä toimii Teemu, jolta saat myös tarkempaa infoa ajoista ja paikoista.

FNC Raamis

FNC Raamis on niitä yläaste- ja lukio ikäisiä nuoria, sekä nuoria aikuisia varten, jotka haluavat tutustua Raamattuun syvällisemmin. Se on niille, jotka eivät halua kulkea pimeässä. Niille ketkä kaipaavat rohkaisua. Niille jotka haluavat ottaa asioista selvää. Se on myös sinua varten, joka et halua, että sinua kukaan johtaa harhaan vaan haluat selvittää itse mikä on totuus.

FNC Raamista vetää Teemu jolta saat myös tarkempaa infoa ajoista ja paikoista.